torstai 7. kesäkuuta 2012

Ihana valo

Parasta kodissamme on valoisuus ja nimenomaan luonnonvalon määrä. Tälläkin hetkellä korkean olohuoneemme isoista ikkunoista tulvii valoa sisälle, vaikka sälekaihtimet ovat osittain kiinni. Kaihtimien lisäksi en kaipaa muita verhoja yleisten tilojen ikkunoihin. Kaihtimet pehmentävät riittävästi ilmettä, ja ne tuovat myös yksityisyyttä kun sisälle ei näe suoraan. Näin kesän alussa päivä saa paistaa vielä sisään, mutta helteisinä kesäpäivinä kaihtimia saa kääntää enemmänkin, jotta aurinko ei paahda koko päivää ja lämmitä kotiamme tukalaksi. Vapaaehtoista ikkunanpesijää muuten kaivattaisiin täällä, anyone?


Tässä alimmassa kuvassa näkyy myös pilkahdus pelkistettyä sisustusmakuamme. Eero Aarnion Swan, Artekin ritiläpenkki ja Kanto, joka kätkee sisäänsä tuoreimpia sisustuslehtiä... Kauniin muotokielensä lisäksi Swan on muuten hyvä valaisin lapsiperheeseen; muovisen rungon ansiosta lapsi voi huoletta tutkailla valaisinta ilman pelkoa säröistä.

2 kommenttia:

  1. Löysin blogiisi toisen blogin kautta. Teillä näyttää niin kauniilta! Upea talo!

    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Kiitos :)

    Mukavalta näyttää teilläkin tulevista suunnitelmista puhumattakaan. Samankaltainen makukin näyttää olevan... pitääkin lisätä blogisi lukulistalleni :)

    VastaaPoista