lauantai 9. kesäkuuta 2012

Lisää istutuksia

Mainitsinkin joskus ohimennen, että kävimme Pirilän kukkatalon Tuusulan myymälässä. Taimipiha oli aivan valtava, ja taimia oli joka lähtöön. Hetken aikaa pää oli pyörryksissä, mutta lopulta mukaamme tarttui sitä mitä lähdimme hakemaankin: kymmenen kappaletta koristearoniapensaita sekä pihasyreeni ja rusotuomipihlaja.
Istutuksista on nyt aikaa pari viikkoa ja näyttää siltä, että kaikki kasvit ovat lähteneet hyvin kasvamaan. Etenkin tälläinen harmaa sadepäivä on tehnyt hyvää kasveille. Huomenna pääsemme myös ensi kertaa leikkaamaan nurmikon!

Samana viikonloppuna kun kävimme kukkatalolla niin kävimme myös lähellä sijaitsevassa Plantagenissa hakemassa pari säkkiä lisää multaa. Multasäkkien lisäksi ja kiitos hyvän tarjouksen nappasimme viisi koristearoniaa lisää. Kukkatalon ja Plantagenin koristearoniat ovat muuten kuin aivan eri maailmasta. Kokoeroa Plantagenin taimien hyväksi on ainakin parikymmentä senttiä.

Tällä viikolla olen muutenkin taas inspiroitunut vihreydestä ja vehreydestä. Silmät hakeutuvat automaattisesti kauniisiin pihoihin ja puutarhoihin. Erityisen vaikuttunut olen ollut ystäväperheemme vasta laitetusta pihasta. Istutukset ja rajaukset on todella siistejä ja kaikki on viimeistelty kuorikatteella. Sain taas lisää inspiraatiota meidänkin pihan laittamiseen.

Kuvapäivitystä on luvassa tällä kertaa vasta myöhemmin. Mukavaa lauantai-iltaa itse kullekin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti