keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Vaatehuoneen pintoja ja kiintokalusteita

Viikolla saatiin alakerran vaatehuone listoja vaille valmiiksi. Kaapit ja liukuovet tulivat Tankilta, ja laatat Laattapisteeltä. Kiinnityksestä vastasi tuttuun tapaan allekirjoittanut.

Eteisen läheisyydessä vaatehuonesta paljastuu vaatetangot. Tarkoituksena saada ulkovaatteet piiloon ilman suurempaa käyskentelyä.


Liukuovikaapit koostuvat kahdesta eri rungosta. Näiden välistä on kulku tekniseen tilaan, jossa on oman sisäänkäynnin yhteydessä kuraeteinen. Sen viimeistelystä tulee aikanaan erillinen viikon projektinsa, koska se vaatii vielä vesieristyksen, laatoitukset ja putkimiehen käynnin.

Ovimalli on Tankin 040 kiiltävä valkoinen alumiinikehysovi.
http://www.tankindoor.com/index.php?section=10

Ohessa muutama kuva ovikiskoista.



 
Itse asennus sujui nopeasti parissa iltapäivässä. Kunhan kuljetuksista nohtuneet tavarat olivat ensin kokonaisuudessaan saapuneet ja kolhiintuneet osat vaihdettu uusiin. Projektin haaste ei tällä kertaa liittynytkään teknisen toteutukseen, vaan toimittajan omaan logistiikkaan. Asiakkaan rooliksi jäi tutusti perään soittelu ja odottelu.

Samalla laatoitettiin vaatehuoneen ja eteisen lattia. Sopiva laatta löytyi Laattapisteestä. Aluksi harkitsimme luonnonkiveä, mutta päädyimme nyt sitten laattaan, perusteena huollon helppous ja pinnan kestävyys.


http://www.laattapiste.fi/tuotesarja?sarja=EXPLOR

Kiinnitykseen käytettiin Kiillon Superfixä, joka ainakin ensituttavuuden perusteella vaikuttaa toimivalta aineelta. Se, ettei pölyä ole joka paiktyöstön yhteydessä, on jo aika hyvä ominaisuus sinänsä.

http://www.kiilto.com/attachments/1/1/white_papers/Kiilto%20Superfix%20DF.pdf

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti