perjantai 6. heinäkuuta 2012

Pieniä edistysaskeleita ja seinäpohdintoja

Alkukesä täällä on lähinnä lomailtu eli oltu jouten, vietetty aikaa yhdessä, tavattu ystäviä ja sukulaisia ja nautittu kiireettömästä arjesta. Pieniä edistysaskeleita kotona on kuitenkin tapahtunut myös lomailun lomassa.

Jääkaapin oveen on ilmestynyt pitkä lista tekemättömistä asioista. Päätettiin kirjata kaikki tehtävät ylös, jotta nähdään mitä kaikkea pitäisi vielä saada omin voimin aikaan. Listaa täydennetään sitä mukaa kun joku epäkohta tai keskeneräiseksi jäänyt asia muistuttaa itsestään ja alkaa ärsyttämään. Pari pientä juttua listalta on jo ehditty tekemään ja loputkin asiat on tarkoitus saattaa pikku hiljaa valmiiksi. Monet asiat vaativat vain pientä näpräystä ja ryhtymistä, mutta joukossa on myös isompia projekteja, kuten mm. kuraeteinen…Terassin ja parvekkeen valaisimet ovat nyt kunnossa. Sähkärit kävivät meillä jokunen aika sitten tekemässä puuttuvia hommia, ja nyt mies ehti kiinnittää valaisimet paikoilleen.Laatoituksen tieltä irrotetut ovenkarmit ovat löytäneet takaisin paikoilleen, ja portaiden alusta on koelaatoitettu. Portaiden alle (lähinnä näkyvään korkeampaan osaan) tulee samaa laattaa mitä vaatehuoneessa ja eteisessä jo on. Tila olisi tarkoitus laatoittaa vielä tällä viikolla, jotta saamme sinne paikoilleen aiemmin eteisessä olleen kenkäkaapin. Kenkäkaappi kätkee sisäänsä mukavan määrän kenkiä, mutta se oli turhan massiivinen eteiseen.


Kenkäkaapin tilalla eteisessä on nyt muutama Artekin jakkara. Seinällä näkyy peittämistä odottavat reiät, ja jalkalistatkin ovat vielä irti. Eteisen valkoinen väri kuvassa näkyvältä oviseinältä ja viereiseltä seinältä saa jossain vaiheessa väistyä, mutta ideat on vielä hakusessa sen suhteen mitä laittaa tilalle. Ehkäpä samaa maalia kuin vieressä olevassa keittiössä eli Tikkurilan Laastia (X487)? Tai sitten saman firman Tunto Kivi pinnoitetta? Tapettia? Kiviseinä? Jotain aivan muuta?Mukavan aurinkoista kesäviikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti