sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Tytön huone

Uuden viikon kunniaksi muutama otos pikkuprinsessamme huoneesta. Huone ei ole kyllä alkuunkaan prinsessamainen, mutta pirteä ja värikäs huone on, ainakin omaan makuuni (vaikka seinät hohtavatkin toistaiseksi valkoisina). Mietinnässä on josko pitkälle seinälle tulisi joku kiva valkokuvatapetti; Photowallin koralliriutta on tällä hetkellä ykkösvaihtoehto.

Ikean suurien säilytyslaatikoiden sekä leppäkertun ansiosta lelut ja kirjat löytyvät säilyttimistä eikä lattialta silloin kun niitä ei tarvita, joten lattialla on tilaa leikkiä. Omasta lapsuudestani tutut satukirjat odottavat lukemista, ja tulevia iltasatuhetkiä varten huoneesta löytyy jo mitä mainioin vanha nojatuoli.

Yövaloksi/lukulampuksi olen kaavaillut Eero Aarnion Nukkumatti-valaisinta. Muutama valkoinen hyllykin sopisi nojatuolinurkkaukseen.


Oiva Toikan Dodo-keinutuoli on lahja kummitädiltä.

Pikkukoira sopii pikkutytön istuimeksi. Marimekon verhot on vanhat.

1-vuotislahjaksi hankkimani Hang it all -naulakko.

Suojelusenkelit.

Vanha helmitaulu.2 kommenttia:

  1. Todella kivoja värikkäitä yksityiskohtia pikkutytön huoneessa! Eikä sen pikkutytön huone mikään prinsessan valtakunta täydy ollaakaan! :)

    Kivaa alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista, ja kivaa alkanutta viikkoa sullekin! :)

    Huone on meidän kodin väripilkku ja mielelläni näkisin sen myöhemminkin sellaisena sitten kun tyttö saa itse vaikuttaa joihinkin valintoihin. Vaaleanpunaista väriä meillä ei kyllä ikinä tulla näkemään ylenpalttisesti, mutta yksittäisissä kalusteissa värejä, myös pinkkiä, saa näkyä.

    VastaaPoista